Over SaunaCompleet

SaunaCompleet: Online warenhuis voor sauna en infraroodcabine

Wij zijnSaunaCompleet, onderdeel van CompleetShops. We zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in sauna-artikelen. We geven je graag een advies met verstand van zaken en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 

2015 SaunaCompleet

Augustus We hebben besloten de CompleetShops familie uit te breiden met een nieuwe shop: SaunaCompleet. Samen met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars wordt een plan van aanpak opgesteld. We willen klanten een mooie snelle, duidelijke en vooral overzichtelijke website aanbieden. 

2016 SaunaCompleet

Januari SaunaCompleet staat online.Een webshop waar we veel producten aanbieden voor je sauna. Ook willen we mensen die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van een sauna een goed en gedegen advies geven.

2017 SaunaCompleet

Augustus: De software waar onze webshop op draait wordt drastisch vernieuwd. Een nieuwe versie is beschikbaar. Alle data en klantgegevens moeten veilig worden overgezet en we hebben als doel dat de nieuwe SaunaCompleet shop eind april 2018 klaar moet zijn.

SaunaCompleet 2018  

April: SaunaCompleet is klaar voor de toekomst. Vanaf nu draait onze webshop op de gloednieuwe Magento 2 omgeving. Het heeft wat uren gekost maar we zijn bijzonder trots op het eindresultaat. De site heeft duidelijk gewonnen aan snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. En dat is nu net waar we altijd naar op zoek zijn. Ook de mobiele en tablet gebruiker kan nu nog beter navigeren op onze SaunaCompleet shop.