De basis voor een heerlijke massage

Massage-olie is bedoeld als glijmiddel bij een massagesessie. Het zorgt er voor dat de massage niet pijnlijk is of vervelend aanvoelt. Het bestaat normaal gesproken uit een etherische olie gecombineerd met een basisolie. Deze basisolie wordt gewonnen uit de natuur. De olie legt een laagje over de huid en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Een bijkomend voordeel is dat het vocht niet uit de huid kan en het eventuele uitdrogen van de huid wordt dus voorkomen. De etherische olie zorgt voor een extra dimensie met zijn heerlijke geur. 

8 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Massage-olie X-3 250ml

  Massage-olie X-3 250ml
  Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 11,95
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. La Belle Vie massageolie naturel 5 liter

  La Belle Vie massageolie naturel 5 liter La Belle Vie massageolie naturel 5 liter
  Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 49,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis

8 Artikelen |

Aflopend sorteren

Wat is een massage ?

Als je de omschrijving van een 'massage' opzoekt in Wikipedia krijg je een mooie en complete omschrijving van een professionele massage, het toepassen van gestructureerde en ongestructureerde druk. Vooral de zachte weefsels van het lichaam (huid, spieren en de pezen) worden gemasseerd door de masseur. Wij van saunacompleet weten dat mensen thuis ook prima een goede massage kunnen verzorgen. Hierbij maakt men meestal gebruik van een eenvoudige massage-olie. Saunacompleet heeft voor beide partijen een collectie met massage-oliën. Dus of je nu professioneel bezig bent met massages of niet je kunt altijd gebruik maken van de massage-olie van saunacompleet.

Toevoeging etherische olie

Voor een extra beleving kun je prima een etherische olie toevoegen aan je massage-olie; hiermee krijg je een extra stukje beleving en geniet je nog meer van de massagesessie. Dat is dus Relaxen  met de hoofdletter R !

Hulpmiddelen bij een massage

Uiteraard zijn er ook nog diverse hulpmiddelen om bij een massage te gebruiken. Vooral Hotstone massagestenen zijn heel populair maar kijk hier verder voor al onze opties.